Cateva motive clare SA NU cumperi un smartphone

În ultima perioadă mai mulţi bloggeri au scris ‘ode’ minunatului lor smartphone, fără care nu mai pot organiza nimic, face o poză sau găsi un moment de plăcere. Sunt probabil unul dintre puţinii IT-işti care, deşi conduce o afacere online (deci teoretic necesită un smartphone) preferă să investească banii şi nervii în chestii mai interesante. Un masaj thailandez de pildă 😀

Din ce am observat eu la fericiţii posesori: oamenii ăştia se transformă în ‘castori’, stau cocoşaţi peste device, cu mâinile împreunate, de parcă ar ţine ceva de ronţăit în ele, aproape ‘autişti’ la tot ce se întâmplă în jur. Mai nou, la câte un blogmeet, am impresia că vorbesc unor creştete, că oricum posesorii au ceva mai interesant de făcut, decât să se uite la interlocutor.

Mai mult de jumătate din respondenţi susţin că au folosit un smartphone în timp ce socializau cu alţii, aproape un sfert l-au folosit în timpul mesei şi peste 20% .. pe budă.

De aici.

Ar fi şi câteva metode de a mai scăpa de dependenţă, dar probabil majoritatea celor care le deţin sunt mulţumiţi de situaţie şi ferm convinşi că ăia de nu vorbesc de bine ‘sculele’ astea nu şi le permit de fapt 😉

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792