I Have Nothing

S-a mai dus un artist de valoare. S-a mai dus o VOCE.

Whitney Houston

Am rămas interzisă acum câteva minute, când ‘soarele, mereu la curent cu evenimentele, mi-a spus ‘ai auzit că a murit Whitney Houston?’.

Un exemplu clar de talent şi de voce, pentru că asta este clar: a avut ‘ţeavă’ cum nu au 99% dintre târfuliţele ieftine care acum fac ‘muzică’. Şi totuşi faima asta bruscă şi un nou stil de viaţă nu par uşor de ‘suportat’ de unii dintre cei care acced la ele. Încă o victimă a ‘balaurului’ celebrităţii. Încă un artist pop, care a scris istorie, dispare fizic dintre noi, pentru că spiritual şi profesional a apus de câţiva ani deja, din cauza drogurilor.

Am ascultat multe piese de ale ei prin juneţe, am prins Bodyguard şi chiar l-am văzut de câteva ori. Oricât nu ai fi pasionat de muzică pop, este imposibil să nu-i fi auzit piesele şi să nu apreciezi (dacă înţelegi ce înseamnă asta) o voce cum nu sunt multe.

Păcat.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791