Radio Timisoara SUCKS!

Sunt pachet de nervi de jumate de oră. Am primit de la Radio Timişoara factură proformă pentru serviciul lor (de maxim rahat) public de radiodifuziune. Normal, factura este însoţită şi de ameninţările de rigoare, că trebuie plătită, altfel emit factură pe 3 ani în urmă.

Culmea este că factura primită este pe 3 ani (36 de luni) şi domnii au impresia că voi plăti 360 de lei pentru un post de radio pe care nu îl ascult (şi sincer mi-ar plăcea să dispară la cât de proaste sunt emisiunile şi de neprofesional se lucrează).

Revenind la factură .. este făcută pentru (de)serviciile pe care domnii le-ar fi furnizat firmei mele din ianuarie 2006. Interesant de observat este că firma este din aprilie 2007, deci aş plăti ca “popicul” peste 1 an de “difuzare” aiurea. Şi mai interesant este că firma funcţionează în sediu prin contract de comodat, ceea ce presupune că “gazda” achită utilităţile şi culmea este că este la zi cu plăţile la Electrica în care se include şi taxa aceasta aberanta de radio-tv pentru nişte posturi absolut cretine (atât de radio cât şi de televiziune). Radio nu ascult deloc (sunt sătulă de asta încă de la job) şi la TV privesc (când apuc) Discovery şi National Geographic sau ceva de genul ăsta.

Dar normal, celor de la Radio Timişoara, care au salarii URIAŞE şi emisiuni cum se făceau acum 50 de ani, li se pare normal ca firma mea, dacă tot există, să decarteze.

Contabila (normal că am sunat-o imediat), mi-a spus să merg la sediul lor celebru şi să le dau cu hârtiile în cap. Nu cumva să fac greşeala să plătesc, pentru că nu mai scap. Cam aşa îşi asigură Radio Timişoara banii de la contribuabili. Aceeaşi contabila mi-a explicat că merg la Registrul Comerţului şi iau la grămadă lista cu firmele nou înfiinţate, după care trec la facturat, fară să se uite dacă firma în cauză exista în ianuarie 2006 de pildă sau dacă nu cumva altul plăteşte curentul (implicit şi taxa aia de rahat).

Vă ţin la curent.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792