Timisoara – Berlin I

Acum cateva zile BaniVechi a aflat ca la Berlin va fi inca un Targ Numismatic urias, Numismata. In martie a fost in München, acum era in Berlin. Am stat noi si ne-am gandit daca merita efortul si era clar: orice drum de Germania merita.

Am plecat joi dimineata la 8 si ceva … eu, el, sora lui si nepotul. 4 oameni pregatiti de marea aventura. Pana acum niciunul nu a ajuns in Berlin si aveam planificate multe multe lucruri.

Prima tara “acoperita” a fost Ungaria. La Győr am parasit drumul spre Viena (pe care il aveam in plan de obicei, cand mergeam in München) si am inceput sa urcam spre Slovacia. Am trecut razant pe langa Bratislava (am vazut niste blocuri “comuniste”, inalte de 10-20 de nivele, dar nu cenusii ca ale noastre, ci roz, oranj sau azurii. Erau ele in sine urate ca idee, dar culorile in cauza le faceau sa arate chiar bine).

Imi amintesc de autostrada lor nu prea buna (cred ca din bucati de prefabricate, care te zgaltaiau cand ajungeai peste imbinari) si de un WC absolut perfect: la o benzinarie .. foarte foarte curat, mirosea placut, finisajele erau superbe … foarte frumos. Si aveau niste semne de “femei si barbati” pe usa, pe care le-am pozat. E clar ca s-a socat un nenea cand m-a vazut ca pozez “buda” de barbati, dar asta e alta poveste …

Am parasit Slovacia si am intrat apoi in Cehia.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791